Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. December 20. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt. Befejezték rendőrök a nyomozást annak az 55 éves százhalombattai férfinek az ügyében, aki egy kislányt molesztált.

Gördeszkázott otthonának közelében a 13 éves kislány, amikor 2018. június 12-én kora este egy férfi leszólította. Közelebb lépve hozzá simogatni kezdte, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyerek édesanyja nem tűnik fel az utcában – épp hazafelé tartott.

Látta a földön heverő gördeszkát és szembesült a látvánnyal. Mielőtt hozzájuk ért volna, a férfi átugrott a kerítésen és elmenekült.

Az édesanya értesítette a rendőröket, akik negyedórán belül elfogták a környéken lakó férfit.

Előállítása után kihallgatták, a történteket a férfi egy percig sem tagadta. Előadta, hogy aznap sörözött, amikor pedig meglátta kislányt beszélgetni kezdtek, majd egyre közelebb került hozzá, ahogyan fogalmazott egy idő után „elvesztette a kontrollt”. Azt hitte nem vette észre az édesanya, és tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, ám a rendőrök hamar megtalálták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket