Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. December 23. 08:15, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Pofon és hajtépés lett a közösségi oldali vita vége

Pofon és hajtépés lett a közösségi oldali vita vége

A két fürgedi nő egy Facebook bejegyzés miatt keveredett szóváltásba, melynek tettlegesség lett a vége.

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves fürgedi nővel szemben folytattak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy állampolgár tett bejelentést október 27-én a rendőrségre, hogy nem sokkal korábban nevelt lányát egy fürgedi nő megverte. A kiérkező egyenruhások a helyszínen végzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a két fiatal az utcán keveredett szóváltásba egy Facebook bejegyzés miatt.

A későbbi sértett – egy 19 éves lány – korábban üzenetben sértegette a 22 éves fürgedi nő testvérét, aki ezt számon kérte tőle. A két fiatal az utcán vitatkozni kezdett, és az idősebbik nő előbb pofon vágta a sértettet, majd a haját is tépni kezdte.

Az eset kapcsán a tamási rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves fürgedi fiatalt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket