Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Július 14. 19:47, vasárnap | Helyi
Forrás: SMRFK

Négy személyt vettek őrizetbe a balatonlellei, marcali és nagyatádi rendőrök

Négy személyt vettek őrizetbe a balatonlellei, marcali és nagyatádi rendőrök

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást indított 2013. július 13-án lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt két zalakomári nő ellen. A felmerült információk alapján K. Gyöngyi társával V. Magdolnával 2013. július 13-án a délelőtti órákban egy üzletházban eltávolították az árú védelmi eszközt két ruhaneműről, majd azt táskába tették és az üzletből fizetés nélkül távoztak. Tettüket az áruház biztonsági őre észlelte, ezt követően kérte a rendőrség segítségét. A 46 és 24 éves nőket elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


A Balatonlellei Rendőrőrs eljárást indított 2013. július 13-án lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az felmerült információk alapján egy somogysárdi lakos apartmanjából ismeretlen tettes 2013. július 13-án a hajnali órákban mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el. A rendőrök rövid időn belül a helyszín közelében elfogták J. István adonyi lakost, akiről kiderült, hogy a sértett apartmanjából még további négy sértettől tulajdonított el készpénzt, mobiltelefonokat, övtáskát, napszemüveget. A 29 éves férfit elfogták és előállították a Balatonlellei Rendőrőrsre. J. István bérelt lakásán tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a eltulajdonított tárgyakat, majd visszaszolgáltatták jogos tulajdonosaiknak. J. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték előzetes letartóztatását.


A Marcali Rendőrkapitányság közlekedési járőrei 2013. július 13-án a délelőtti órákban Marcali külterületén ellenőriztek egy járművezetőt. A 38 éves balatonszentgyörgyi férfiről kiderült, hogy a Kaposvári Törvényszék a közúti járművezetéstől eltiltotta. O. Zsoltot elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően - az eltiltás hatálya alatt elkövetett szabálysértés miatt - szabálysértési őrizetbe vették.


A Nagyatádi Rendőrkapitányság eljárást indított 2013. július 13-án két babócsai férfi ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk szerint a férfiak 2013. július 13-án a hajnali órákban a nagyatádi buszpályaudvar várótermében található italautomata ajtaját védő lakatot lefeszítették, majd az automatából készpénzt és üdítőt tulajdonítottak el. Még szintén az éjszaka folyamán egy görgetegi ingatlan udvarából két versenykerékpárt is elloptak. A nagyatádi rendőrök K. Imrét és I. Attilát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően – őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték a gyorsított bíráság elé állítás lefolytatását. Az ellopott készpénzt, üdítőt és kerékpárokat a rendőrök a házkutatások során lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosuknak.

Címkék: lopás, Marcali, Nagyatád, SMRFK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 20. 07:58, péntek | Sport

Labdarúgó NB I - Az örökrangadóval indul, keleti rangadóval folytatódik a forduló

Péntek este az MTK és a Ferencváros örökrangadójával indul a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulója.

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.