Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2015. Május 19. 07:10, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Megújulással több látogatót várnak a hirado.hu-nál

Megújulással több látogatót várnak a hirado.hu-nál

Az elmúlt hónapok során közel 50 százalékkal növekedett a hirado.hu látogatottsága. A megújulást követően a címoldal iránti fokozott kereslet alapján további látogatottság-növekedést várnak, főleg a nyári hónapok után.

Mondta Kalmár Tibor, az Újmédia és Teletext Kft. stratégiai és operatív igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában. Közölte: azt tapasztalják, hogy a portálnak egyre több visszatérő olvasója van, és ez azt jelzi: az "irány jó", úgyhogy ennek mentén folytatják a fejlesztéseket.
Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója múlt pénteken beszélt arról, hogy megújult a hirado.hu. Mint kiemelte: új arculat, gyorsabb hírkiadás, exkluzív interjúk, valamint több saját szöveges és videotartalom várja a látogatókat a közmédia megújult hírportálján.

Kalmár Tibor hangsúlyozta, hogy az MTVA-nak komoly online szerkesztősége van, amely a közmédia internetes felületein dolgozik. Hozzátette: az új weboldalt - a videós tartalmakat is - valamennyi okos telefonos képernyőméretre optimalizálták.

Az igazgatóhelyettes elmondta: a hirado.hu látogatószáma nagyjából havi félmillió.

Ez az erős középmezőny teteje. Az oldal az audiovizuális szolgáltatók portáljait tekintve piacvezető, a nagy hírportálokat tekintve viszont van még feladat - hangoztatta.

Kalmár Tibor azt mondta, hogy még az idén szeretnék megújítani számos fejlesztéssel a mediaklikk.hu felületeit is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket