Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2015. December 11. 07:45, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Kettős gyilkosság Cegléden

Kettős gyilkosság Cegléden

Megöltek egy nőt és egy férfit Cegléden, a gyilkosság gyanúsítottját elfogták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a honlapján csütörtök este.

A tájékoztatás szerint a holttesteket a mentőszolgálat munkatársai találták meg egy ceglédi ingatlanban csütörtökön, az elsődleges vizsgálatok szerint a nő és a férfi bűncselekmény következtében vesztette életét.

A PMRF nyomozói egy 21 éves fiatalembert gyanúsítanak a gyilkossággal, akit elfogtak, kihallgatása jelenleg is folyamatban van - írták a rendőrség honlapján.

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére nem közölt részleteket sem az áldozatokkal, sem az emberölés körülményeivel kapcsolatban. Hozzátette: a rendőrség pénteken ad ismét tájékoztatást az ügyről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket