Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Július 08. 22:42, hétfő | Helyi
Forrás: SMRFK

Garázdaságok éjszakája Somogy megyében

Garázdaságok éjszakája Somogy megyében

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. július 7-én eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk szerint 2013. július 07-én az éjszakai órákban Siófokon a Petőfi sétányon lévő egyik discó előtti területen előzetes szóváltást követően verekedést provokáltak ki huszonéves fiatalemberek. A fiatalok közül R. Richard Mihály zamárdi lakost, R. Zoltán András és V. Gábor budapesti lakosokat elállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. július 7-én eljárást indított garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. július 7-én az éjszakai órákban egy 22 éves lábodi férfi előzetes szóváltást követően Görgetegen a Fő utcán lévő presszó előtt ököllel megütött egy 20 éves rinyaszentkirályi férfit, aki sérüléseket szenvedett. M. Zoltán lábodi lakost előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Szintén a Nagyatádi Rendőrkapitányság indított eljárást indított garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy apa és fia 2013. július 7-én az esti órákban egy pogányszentpéteri presszó épületében dulakodni kezdtek, majd a helyiséget, csak az italboltot üzemeltetőjének felszólítására hagyták el. Ezt követően együtt bántalmazták az italbolt teraszán tartózkodó egyik vendéget, akit a földre löktek és ököllel a fejét többször megütötték, aki ennek következtében sérüléseket szenvedett. A 47 éves B. Györgyöt és 19 éves fiát előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 20. 07:58, péntek | Sport

Labdarúgó NB I - Az örökrangadóval indul, keleti rangadóval folytatódik a forduló

Péntek este az MTK és a Ferencváros örökrangadójával indul a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulója.

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.