Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Október 18. 15:21, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Drogot, fegyvert és egy rakás pénzt találtak a két férfinál - VIDEÓVAL

Drogot, fegyvert és egy rakás pénzt találtak a két férfinál - VIDEÓVAL

Nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy személykocsi ellenőrzésekor Karcagon.

Járőrök ellenőriztek kedden 16 óra 40 perckor Karcagon egy személyautót és az abban utazó két férfit. Az igazoltatást követően átvizsgálták a kocsit, illetve a püspökladányi lakosok ruházatát és csomagjait. A rendőrök két üvegben és egy zacskóban kábítószergyanús növényi őrleményt, továbbá jelentősebb mennyiségű készpénzt, illetve egy precíziós mérleget találtak.

A nyomozók a házkutatások során K. László otthonában egy – engedély nélkül tartott -lőfegyvert vagy annak utánzatát, míg K. Tibor lakásában közel száz szem exstasy tablettát, zöld növényi anyagmaradványt és önzáródó műanyag zacskókat foglaltak le.

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves K. László ellen, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves K. Tibor ellen. A rendőrök a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket