Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Május 03. 08:25, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bosszúból betört és lopott a nő

Bosszúból betört és lopott a nő

Betört volt élettársához és meglopta, a marcali rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben.

Az akkor még ismeretlen tettes 2021. február 15-én betört egy balatonszentgyörgyi házba, ahonnan készpénzt, személyes iratokat és egy nagy értékű mobiltelefont tulajdonított el.

Az eljárás során a nyomozók látókörébe került a sértett volt élettársa, akit február 24-én a budapesti rendőrök segítségével a fővárosi lakcímén fogtak el – közölte a rendőrség.

A 63 éves S. Gábornét lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során a nő elmondta, hogy haragudott a volt élettársára, és azért tervelte ki a betörést, hogy fájdalmat okozzon neki.

A Marcali Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Marcali Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket