Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Július 26. 08:53, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Balatonfüredre költözött tíz napra a Dumaszínház

Balatonfüredre költözött tíz napra a Dumaszínház

Mától tíz napig szórakoztatják a Dumaszínház humoristái a balatonfüredi SunCityben felállított ezer fős sátorban a közönséget. Idén először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz.

A Dumaszínház tagjai és vendégeik nemcsak közös és önálló esteken, hanem zenélve és énekelve is kedvében akarnak járni a humorra éhes közönségnek: Dallal a falnak - zene teneked címmel Hadházi László és Bruti (Tóth Imre) a Pardon zenekar közreműködésével például zenés stand-uppot ad elő, Illés Ferenc, Kovács András Péter és Janklovics Péter pedig Dumaszvingház elnevezéssel improvizatív, dzsesszes, szöveges előadásra készül - közölték a szervezők az MTI-vel.
A DumaImpróban a Dumaszínház előadói vendégművészekkel együtt az estet megelőző egy-két nap híreire rögtönöznek, s most először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz: Debreczeny Csaba és Pokorny Lia Hadházi Lászlóval, Janklovics Péterrel és Mogács Dániellel vív "párbajt" a Dumaszínház vs. Beugró elnevezésű produkcióban.
Idén is a DumaFüreden rögzíti nyári műsorát a Rádiókabaré Bruti, Dombóvári István, Hadházi László, Janklovics Péter, Szobácsi Gergő és a Szomszédnéni Produkció részvételével.
Augusztus 3-án Badár Sándor és a L'art pour L'art önálló műsort ad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket